Хипотоми / Kусина

Нашата компанија која го започна својот комерцијален живот во 1977 година со увоз на калај од не’рѓосувачки челик, со својата фабрика од 10.000 м2 лоцирана во Измир Турција, продолжува како производител на индустриска опрема за кујна од не’рѓосувачки челик и болнички мебел. Исто така, работи во овие региони и соседните земји со изложбени салони и магацини кои се наоѓаат во Казакистан, Белорусија и Македонија.

ПРОИЗВОДИ

Индустриска кујна

Индустриски опрема

Ветеринарни решенија

Алатки за мали куќи

Вести

Користена литература