hr-contact

Address:

 

ТЦ Буњаковец,

бул. Партизански Одреди бр. 47,                  Кат: Приземје

1000, Скопје

Каан Гуркајнак

Не’рѓосувачки челик за болници и индустриска кујнска опрема.

 

Tel: 071 – 328 – 036

 

e-mail:  kaan@hipotomi.eu, info@hipotomi.eu

 

hr-line