Профил на компанијата

Нашата компанија која го започна својот комерцијален живот во 1977 година со увоз на калај од не’рѓосувачки челик, со својата фабрика од 10.000 м2 лоцирана во Измир Турција, продолжува како производител на индустриска опрема за кујна од не’рѓосувачки челик и болнички мебел. Исто така, работи во овие региони и соседните земји со изложбени салони и магацини кои се наоѓаат во Казакистан, Белорусија и Македонија.