HIPOTOMI / KUSINA

Kompania jonë e cila filloi jetën e saj tregtare më 1977 duke importuar saç çeliku inox, me fabrikën e saj prej 10,000 m2 të vendosur në Izmir Turqi, vazhdon si prodhues i pajisjeve industriale të kuzhinës çelik inox dhe mobiljeve spitalore. Ajo gjithashtu operon në këto rajone dhe vendet fqinje me dyqanet dhe depot të cila ndodhen në Kazakistan, Bjellorusi dhe Maqedoni.

PRODUKTET

Kuzhina Industriale

Pajisjet industriale

Zgjidhje Veterinare

Vegla të vogla për shtëpitë tuaja

Lajme

Referencat