Profili i Kompanisë

Kompania jonë e cila filloi jetën e saj tregtare më 1977 duke importuar saç çeliku inox, me fabrikën e saj prej 10,000 m2 të vendosur në Izmir Turqi, vazhdon si prodhues i pajisjeve industriale të kuzhinës çelik inox dhe mobiljeve spitalore. Ajo gjithashtu operon në këto rajone dhe vendet fqinje me dyqanet dhe depot të cila ndodhen në Kazakistan, Bjellorusi dhe Maqedoni.